Szabó Béláné Rita

Vizsga: 

2006
védőnő, IBCLC laktációs szaktanácsadó

Település: 

Kecskemét és környéke

Telefon: 

(30) 427-7429

Email: 

szabo.belane@ibclc.hu

Tanácsadás: 

Személyes tanácsadás előzetes időpontegyeztetéssel Kecskeméten és környékén lehetséges.
Szabó Béláné Rita

Bemutatkozás: 

Szabó Béláné Rita, védőnő és IBCLC szoptatási szaktanácsadó vagyok. Hét fős családunkkal Kecskeméten élünk, itt is nőttünk fel a férjemmel. Szeretnék a Kecskeméten és a környékén élő kismamáknak segíteni megtalálni önmagukat, megteremteni nekik a nyugodt, kiegyensúlyozott babavárást, szülést, szoptatást, gyermeknevelést és a boldog családi életet. Mind a munkámban, mind a hobbimban a gyerekek közt érzem jól magam. Szívesen segítek a hozzám fordulóknak, ha gyerekről van szó, sem időt, sem energiát nem sajnálok. Második éve szervezem lakóhelyemen a Születés Hetét, havonta - jelenleg még csak egyszer - egész évben szülés-szoptatás felkészító baba-mama klubbot szervezek. Egyre nagyobb érdeklődés van iránta, ettől függően lehet, hogy havonta kétszer lesz a jövőben.

Napi nyolc órámban ifjúsági védőnő vagyok egy középiskolában, ahol szintén nagyon várnak a gyerekek. Nagy szükségük van a szerető, megértő beszélgetésekre, játékos felvilágosító órákra, meghallgatásra. Ennek a segítségével válhatnak kiegyensúlyozott szülőkké, boldog családokká.

Szakemberek számára - annak érdekében, hogy ők is lehetőségükhöz mérten és legjobb tudásuknak megfelelően tudják ellátni a kismamákat, szülő nőket - konferenciát szervezek a születés előtti időtől a szülés utáni időig előforduló témákban.

A fennmaradó szabadidőmben teljes egészében a családommal vagyok, férjemmel, gyermekeimmel, játszunk, kirándulunk, főzünk, beszélgetünk, rengeteget nevetünk. Az emailek megválaszolására ezek között szoktam időt szakítani: üres órákon, iskolai szünetekben, osztályvizsgálatok után, esténként.