Tanácsadók névsora

Figyelem! Az IBCLC laktációs szaktanácsadó cím viselésére kizárólag a nemzetközi IBCLC vizsgát tett, és érvényes működési engedéllyel rendelkező személyek jogosultak.

Az alábbi lista a jelenleg tanácsadást vállaló munkatársak nevét tartalmazza abc-sorrendben. Az aktív tanácsadók névsora a vizsga éve szerint itt, az összes tanácsadó listája pedig itt tekinthető meg.

Ha szeretné tudni, hogy melyik tanácsadó elérhető az Ön lakóhelyének közelében, akkor nézze meg a térképen, vagy válassza a megyénkénti bontást. Településre is kereshet, ebben az esetben használja a bal oldalon található keresőt.

Kérjük, hogy amennyiben e-mailben kér tanácsot, egyszerre csak egy tanácsadóhoz forduljon segítségért! Az e-mailes válaszadás ugyanis a tanácsadók sok idejét felemészti, így ha többen is egy problémával foglalkoznak, kevesebb lehetőségük marad más családok segítésére. Amennyiben nem kap választ záros határidőn belül, akkor bátran keressen meg mást, de kérjük jelezze, kihez fordult korábban! Így kollégáink fel tudják venni egymással és Önnel is a kapcsolatot, és senki nem dolgozik feleslegesen.

A személyes látogatás díja egyénenként változhat.