Budapest

Bocskai Zoltánné Sörös Irén

csecsemős nővér, IBCLC laktációs szaktanácsadó

Több mint egy évtizede dolgozom szülészeti osztályon éjjel-nappal műszakban, ennek a hivatásnak minden szépségével és jóságával és nehézségével együtt a mai napig is :) Leginkább az a gyermekágyas időszak, újszülöttek szoptatási problémái, szokásai (sokat eszik, keveset eszik, jól alszik, nem jól alszik stb.) bűvkörében vagyok a legjártasabb. 2 kisfiam van, akiket hosszan szoptattam ;) A személyre szabott tanácsadás erejében hiszek, több jó megoldás keresésében, ami az adott családnak a legideálisabb abban az adott élethelyzetben.

Simonné Szatmári Tünde

védőnő, IBCLC laktációs szaktanácsadó

2008. óta dolgozom védőnőként, 2013-ban tettem le a nemzetközi IBCLC vizsgát és szereztem diplomát laktációs szaktanácsadóként.
Férjemmel és három lányunkkal Budapesten élünk.
Védőnőként nagyon fontosnak tartom a szoptatásra való felkészítést, a szoptatás támogatását és a családok megfelelő információval való ellátását. Nagyon örülök, hogy tagja lehetek a Szoptatásért Magyar Egyesületnek is.

Tamásné Garay Mária

csecsemő-és gyermekápolónő, diplomás ápoló, IBCLC laktációs szaktanácsadó

Régóta újszülött osztályon dolgozom. Körülbelül 20-25 éve találkoztam először egy új szemlélettel a szülőszobán és természetesnek vettem, hogy az újszülött ellátásában, gondozásában és főleg a szoptatás támogatásában is szükséges az új típusú hozzáállás, a naprakész szakmai tudás. A szoptatási szaktanácsadás alkalmával fontosnak tartom, hogy a család igényei is teljesüljenek az újszülött, csecsemő szükségleteinek tükrében.
Ismereteim folyamatos bővülése után, fontosnak tartottam, hogy szakirányú képesítést is szerezzek.

Varga-Heier Krisztina dr.

orvos, IBCLC laktációs szaktanácsadó

2010-ben végeztem a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán. 2011-ben született meg az első kisfiam, majd után sorban érkeztek a gyerekek, két kisfiú és egy kislány édesanyja vagyok. Az első kisfiam születése előtt nem is gondoltam, hogy a szoptatás bárkinek nehéz lehet. Ahogy a baráti körben születtek kisbabák, láttam, hogy sok esetben merülnek fel gondok a szoptatással, és bizony szükség van korszerű, naprakész információkra, hogy sikeresen tudjon az édesanya szoptatni. A szoptatás nagyon sok örömet okozott nekem, és azt szeretném, hogy ezzel mások is így legyenek!

Wouters Krisztina Sára

LLL szoptatási tanácsadó, IBCLC laktációs szaktanácsadó

Habár eredeti foglalkozásom nem az egészségügyhöz kötődik - magyar mint idegen nyelv szakon végeztem a PTE-BTK-n - első gyermekem születése után egyre erősebben éreztem, hogy a külföldieket terelgetni az alanyi és a tárgyas igeragozás rejtelmeiben is izgalmas feladat, mégsem ezzel szeretnék foglalkozni.

Feliratkozás Budapest csatornájára