On-line segítségkérés

Kedves Látogatónk!

Amennyiben segítséget szeretne kérni gyermeke szoptatásával kapcsolatban, kérjük, töltse ki az alábbi kérdőívet. Kérjük, hogy az egyes kérdésekhez tartozó magyarázó szöveget is olvassa el, ez segít a kitöltésben. Minél teljesebben és pontosabban válaszol a kérdésekre, annál könnyebben és gyorsabban tudja a tanácsadó meghatározni a problémát és javaslatot tenni a megoldására. A kitöltött kérdőívet igyekszünk az Ön lakhelyéhez legközelebbi tanácsadóhoz eljuttatni. Személyes adatait bizalmasan kezeljük.

Szeretnénk felhívni a figyelmét arra, hogy az emailes tanácsadás csak korlátozottan alkalmas a szoptatási problémák megoldására. A legtöbb esetben szükség van személyes találkozásra ahhoz, hogy a szoptatási tanácsadó megfigyelhesse a mellre helyezést vagy a kisbaba szopási technikáját.
Ha a személyes tanácsadás az Ön számára nem elérhető, legtöbbször akkor is hatékonyabb a telefonos konzultáció, ahol közvetlenül megbeszélhetik a tanácsadóval az egyes kérdéseket. Emailben több levélváltásra is szükség lehet, míg a probléma minden részlete világossá válik - ez általában lassú és nehézkes. Ha Önnek olyan nehézsége van, ami szinte biztosan nem orvosolható emailben (pl. mellre helyezési probléma), kérjük, hogy lehetőség szerint inkább telefonáljon.

Fontos figyelmeztetés! A szoptatási tanácsadó munkája nem helyettesíti az orvos, védőnő felkeresését, csupán szükség esetén kiegészíti azt. Ideális esetben az orvos, a védőnő és a szoptatási tanácsadó együttműködik a probléma megoldásában. Nem helyes, ha a segítő szakemberek és az orvos nem tudnak egymás munkájáról és módszereiről.

A kérdőív két oldalas! Kérjük, hogy a második oldalon lévő kérdésekre is válaszoljon, és különösen arra figyeljen, hogy a csillagozott kérdések mindegyikére adjon feleletet, majd pedig kattintson a "Beküldés" gombra! Ha nem kattint a beküldés gombra, vagy ha a csillagozott kérdések közül egyet is kihagyott, segítségkérését nem fogjuk megkapni!!

A kérdőív sikeres beküldése után a rendszer egy visszaigazoló emailt fog küldeni az Ön által megadott e-mail címre. Ez jelzi az Ön számára is, hogy kérése megérkezett a tanácsadókhoz.

Ha kérdésére néhány napon belül nem érkezik válasz, feltétlenül vegye fel a kapcsolatot telefonon egy tanácsadóval, ne várjon tovább!

Kérjük, adja meg a teljes nevét.
Kérjük, adja meg az email címét, ahová a választ küldhetjük.
Kérjük, adja meg a telefonszámát, hogy szükség esetén felhívhassuk Önt.
Ha megadja a település nevét, igyekszünk kérdését ahhoz a tanácsadóhoz irányítani, aki lakóhelyéhez legközelebb van.
Ha Ön budapesti, kérjük, jelölje meg a kerületet is.
Kérjük, jelölje meg a problémát, ami miatt segítséget kér. Többet is megjelölhet, ha szükséges. Ha a felsorolásban nem szerepel az Ön nehézsége, jelölje meg az "egyéb" lehetőséget és a következő mezőben részletezze a problémát.
Kérjük, írja le röviden a problémát, ami miatt segítséget kér.
Kérjük, jelölje meg a megfelelő választ.
CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.