Kedves Segítségkérő Édesanya/Édesapa!

Laktációs szaktanácsadó kollégáink telefonon, e-mailen, esetenként más online felületen, valamint személyesen vállalnak tanácsadást, ezt a neveknél egyenként jelezzük. Az, hogy egyes esetekben elegendő-e a telefonos tanácsadás vagy szükséges-e személyes látogatás, a tanácsadóval történő egyeztetés során derül ki.

Ha szeretné tudni, hogy melyik tanácsadó elérhető az Ön lakóhelyének közelében, akkor nézze meg a térképen, vagy a megyénkénti felsorolásunkban!

A koronavírus idején online szoptatási tanácsadást vállaló IBCLC-k listája itt található.

Előfordulhat, hogy tanácsadóink nem tudják felvenni a telefont, ebben az esetben kérjük próbáljanak más tanácsadót hívni ugyanarról a területről, illetve érdemes üzenetet írni, hogy milyen ügyben keresték őt, hátha egy későbbi időpontban alkalmas lehet a beszélgetés. Tanácsadó kollégáink nagy része főállása mellett, vagy kisgyerekes családanyaként végzi munkáját, kérjük ezt vegyék figyelembe!

Kérjük, hogy amennyiben e-mailben kér tanácsot, egyszerre csak egy tanácsadóhoz forduljon segítségért! Az e-mailes válaszadás ugyanis a tanácsadók sok idejét felemészti, így ha többen is egy problémával foglalkoznak, kevesebb lehetőségük marad más családok segítésére. Amennyiben nem kap választ záros határidőn belül, akkor bátran keressen meg mást, de kérjük jelezze, kihez fordult korábban! Így kollégáink fel tudják venni egymással és Önnel is a kapcsolatot, és senki nem dolgozik feleslegesen.

A személyes látogatás díja egyénenként változhat.

Az IBCLC laktációs szaktanácsadó cím viselésére kizárólag a nemzetközi IBCLC vizsgát tett, és érvényes működési engedéllyel rendelkező személyek jogosultak!

Tanácsadók listája megyénkénti felsorolásban

Tanácsadók térkép szerint feltüntetve