Afonyiné Kaló Tünde

Vizsga: 2016
diplomás ápoló, IBCLC laktációs szaktanácsadó

Munkahely: B.-A.-Z. Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktató Kórház, Koraszülött-Újszülöttpatológiai Osztály Borsod-Abaúj-Zemplén megye

Település:
Miskolc és környéke, Kazincbarcika és környéke

Telefon: (70) 315-8864

Email: afonyinetunde@gmail.com

Tanácsadás:
Telefonos tanácsadás, továbbá személyes tanácsadás a család otthonában.
Laktációs szaktanácsadói szakrendelés: Miskolc, B.-A.-Z Megyei Központi Kórház és EOK, Velkey László Gyermek Egészségügyi Központ PIC szakrendelőjében, keddi napokon, a fent megadott telefonszámon előre egyeztetett időpontban.

Bemutatkozás:
Afonyiné Kaló Tünde vagyok két gyermek édesanyja. 26 éve dolgozom a Miskolci Koraszülött-Újszülöttpatológiai Osztályon, melynek 2010-től vagyok a vezető ápolója. Az évek során egyre világosabbá vált számomra, milyen fontos az anyatejes táplálás, és mennyire nagy szerepünk van benne nekünk, egészségügyi dolgozóknak, hogy az édesanyák számára megfelelő információkat adhassunk át. Ennek érdekében jelentkeztem és végeztem el a Semmelweis Egyetemen a Laktációs Szaktanácsadói Szakirányú továbbképzést, és szereztem meg az IBCLC végzettséget. Bízom benne, hogy jelenlegi tudásommal segíteni és támogatni tudom az édesanyákat abban a törekvésükben, hogy minél hosszabb ideig táplálhassák gyermeküket anyatejjel.