Devescovi Tímea

Vizsga: 2018
pszichológus, IBCLC laktációs szaktanácsadó

Település: Érd
Telefon: (30) 289-3800
Email: timi@deve.hu

Tanácsadás:
Személyes tanácsadás: a család otthonában Budapesten valamint Pest megye budai oldalán található településeken (Érd, Diósd, Törökbálint, Budaörs, Tárnok, Budakeszi, Páty, Biatorbágy, Százhalombatta)

Online tanácsadás: zoomon vagy telefonon

Bemutatkozás:

Devescovi Tímea vagyok, pszichológus, IBCLC laktációs szaktanácsadó és két fiú édesanyja.  Már pszichológiai tanulmányaim során lenyűgözött az anya és gyermeke közötti kapcsolat szépsége, a kisbabánkról való gondoskodás természetessége, egyszerűsége. Saját gyermekeim sikeres, boldog szoptatása és hordozása során magam is átélhettem mindezt, és ez megerősített abban, hogy másokat szeretnék ezen az úton segíteni.

Munkám során a várandósság alatti felkészítések alkalmával nagy hangsúlyt fektetek – a szoptatással kapcsolatos hiteles és naprakész információk átadásán túl – a csecsemő valós szükségleteinek ismertetésére is, hiszen az anya-gyermek szétválaszthatatlan egysége az, ami a természetes gyermekgondozás alapját képezi.

A családokkal történő munka során jó hasznát veszem pszichológusi szemléletmódomnak is; segít a valós kérdések, nehézségek feltárásában és a személyre szabott megoldások együttes megtalálásában.