Dr. Bagoly Anna Zsuzsa

2021. augusztustól a szoptatási tanácsadás és a szoptatásra felkészítő tanfolyam határozatlan ideig szünetel.

IBCLC vizsga: 2019

csecsemő- és gyermekgyógyász szakorvosjelölt, IBCLC, laktációs szaktanácsadó

Település: Budapest

Telefon: +36 30 564 6601 (hétköznap: 9-17 óra, szombaton 9-13 óra között)

E-mail: info@szoptassboldogan.com

Honlap: www.szoptassboldogan.com

Facebook: Szoptass boldogan (https://www.facebook.com/szoptassboldogan)

Instagram: szoptassboldogan (https://www.instagram.com/szoptassboldogan/)

Tanácsadás: A család otthonában előzetes telefonos egyeztetést követően. Szoptatásra felkészítő tanfolyam tartása havi egy szombaton.

Bemutatkozás:

2014-ben végeztem a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán.

2014. őszén a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház Neonatológiai Intenzív Centrumában és Újszülött Részlegén kezdtem a csecsemő- és gyermekgyógyászként dolgozni. A Gyermekágyas Részlegen, az édesanyákkal folytatott beszélgetéseket követően vetődött fel bennem először a gondolat, hogy komolyabban és részletesebben foglalkozzak a szoptatással és a szoptatástámogatással.

2016. júliusától a Semmelweis Egyetem I. Sz. Gyermekgyógyászati Klinikáján folytattam a szakképzésemet. A Koraszülött Intenzív Osztályos munkám során még nagyobb szükségét éreztem annak, hogy korszerű ismereteket szerezve támogassam az édesanyákat a szoptatásban.

A Semmelweis Egyetem Egészségügyi Közszolgálati Kar Laktációs szakirányú továbbképzési szakán 2019. júniusában laktációs szaktanácsadó szakképzettséget szereztem kiváló minősítésű oklevéllel.

A képzés alatt sikeres nemzetközi laktációs szaktanácsadói (IBCLC) vizsgát tettem a Nemzetközi Laktációs Szaktanácsadói Vizsgabizottság (IBCLE) vizsgáján angol nyelven. Szakdolgozatomat a ‘Sikeres szoptatás az édesanya gyógyszeresen kezelt magasvérnyomás-betegsége mellett’ témában írtam.

Két gyermek édesanyjaként megtapasztalhattam a szoptatás szépségét és nehézségeit is.