Dr. Vágási Judit

Vizsga: 2018
csecsemő- és gyermekgyógyász szakorvos jelölt, IBCLC laktációs szaktanácsadó
Baranya megye
Település: Kozármisleny, Mohács, Pécs és környéke
Telefon: (30) 5635499
Email: vagasijudit.ibclc@gmail.com

Tanácsadás: online tanácsadás, személyes tanácsadás előzetes telefonos időpont egyeztetés alapján a család otthonában, várandósoknak csoportos felkészítés, a mohácsi kórházban szoptatási ambulancia (szervezés alatt)

Bemutatkozás:
2012-ben végeztem a Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán. 2012 szeptembere és 2014 áprilisa között az Mohácsi Kórház Csecsemő- és Gyermekgyógyászati Osztályán és Újszülött Osztályán dolgoztam.
2017-18 tanévben végeztem a Semmelweis Egyetem Mentálhigiéné Intézete és a Szoptatásért Magyar Egyesület szervezésében zajló Laktációs Szaktanácsadó Vizsgára Felkészítő Szakirányú Továbbképzési Szakon, IBCLC vizsgát 2018 októberében tettem, az egyetemi képzést 2019 januárjában zártam, summa cum laude minősítéssel.

Már a munkahelyemen illetve saját szoptatási gyakorlatomban is rá kellett döbbennem, hogy a szoptatással kapcsolatos ismeretek hiányoznak az alap orvosképzésből. A SOTE képzés során rengeteg új információt, gyakorlatot és egy másfajta szemlélet kaptam, melyet remélem sikeresen tudok majd alkalmazni amint visszatérek dolgozni. Jelenleg Kozármislenyben élünk és az időm nagy részét a kisfiaimmal töltöm.