Molnárné Fórizs Katalin

Vizsga: 2011
IBCLC laktációs szaktanácsadó
Hajdú-Bihar megye
Település: Hajdúböszörmény és környéke
Telefon: (70) 330-4577, lehetőleg 9 és 15 óra között, sürgős esetben bármikor
Email: kata.forizs@mailbox.hu
Tanácsadás: Személyes tanácsadás a család otthonában előzetes egyeztetés alapján, elsősorban Hajdúböszörményben és környékén.
Egyéni és kiscsoportos beszélgetés, felkészítés várandósoknak szoptatásról, természetes babagondozásról.
Hajdúböszörményi Szoptatást Támogató Anyacsoport

Bemutatkozás:
Férjemmel és három gyermekünkkel Hajdúböszörményben élünk. Eredeti végzettségem védőnő, de első lányunk születése óta a családom tölti ki az életemet. Ma is emlékszem, hogy régen várt kislányom születése után hogyan vette át a mérhetetlen boldogság helyét a szorongás, amikor elvesztem anyai ösztöneim és a nevelési, táplálási elvek sűrűjében. Szerencsére lassacskán elhittem, hogy bátran hallgathatok a babámra és a szívemre. Ez volt a legfontosabb felismerés ahhoz, hogy a gyermekeink sokáig élvezhessék a szoptatás, az anyatej örömeit. Persze nekünk is adódtak problémáink, amelyeken mindig átsegített a La Leche Liga egyik tanácsadója. Így kerültem kapcsolatba a szoptatás támogatással, innen indult az az út, aminek során 2011-ben végre én is IBCLC laktációs szaktanácsadó lettem.
Szeretnék minél több családot hozzásegíteni ahhoz, hogy az igény szerinti szoptatás segítségével megéljék a természetes, ösztönös babagondozás, kötődő nevelés örömeit!