Varga-Heier Krisztina dr.

Jelenleg nem vállallok személyes tanácsadást. 

IBCLC vizsga: 2015.
orvos
BudapestPest megye
Település:  Jelenleg nem vállallok személyes tanácsadást. Budapest: elsősorban a budai oldal: XI., XXII., XII., I., II., XXIII.; Érd, Törökbálint, Biatorbágy, Diósd, Budaörs, Szigetszentmiklós, Halásztelek, Szigethalom
Telefon: –
Email: kisbabatanacsadas@gmail.com
Honlap: www.kisbaba.com
Tanácsadás: Jelenleg nem vállallok személyes tanácsadást. Előzetes megbeszélés alapján a család otthonában, Budapest XI., XII., XXII., XXIII., I., II., III., kerületeiben, illetve dél-buda vonzáskörzetében: Érd, Törökbálint, Biatorbágy, Budaörs, Szigetszentmiklós, Ráckeve, Szigethalom.

Bemutatkozás:
2010-ben végeztem a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán. 2011-ben született meg az első kisfiam, majd után sorban érkeztek a gyerekek, két kisfiú és egy kislány édesanyja vagyok. Az első kisfiam születése előtt nem is gondoltam, hogy a szoptatás bárkinek nehéz lehet. Ahogy a baráti körben születtek kisbabák, láttam, hogy sok esetben merülnek fel gondok a szoptatással, és bizony szükség van korszerű, naprakész információkra, hogy sikeresen tudjon az édesanya szoptatni. A szoptatás nagyon sok örömet okozott nekem, és azt szeretném, hogy ezzel mások is így legyenek! Ahhoz viszont, hogy tudjak más édesanyáknak segíteni, a saját tapasztalataimat kevésnek éreztem, emiatt jelentkeztem a Semmelweis Egyetem Laktációs Szaktanácsadó szakára, majd 2015-ben sikeres IBCLC vizsgát tettem.
Előzetes megbeszélés alapján kismamáknak illetve már kisbabás családoknak is vállalok tanácsadást a család saját otthonában.